ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Περιμένοντας το MRI

Αύριο ξεκαθαρίζει η συμμετοχή του Λόρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Καμπανάκι ήχησε στην Ανόρθωση με τον τραυματισμό του Λόρια πριν από δυο ημέρες όταν αγωνιζόταν με την Εθνική Γεωργία κόντρα στο Γιβραλτάρ. Ο τερματοφύλακας της «κυρίας» έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τις πρώτες εκτιμήσεις να ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να κάνει αγώνα δρόμου για τον αγώνα της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Γεωργία ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, όμως για την ώρα δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλείς πρόβλεψη καθώς εκκρεμεί η ιατρική εξέταση που θα περάσει εντός της ημέρας. Ο ίδιος με τη σειρά παρουσιάζεται αισιόδοξος καθώς παρά το γεγονός πως υποχρεώθηκε να αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι ως τραυματίας, οι πόνοι έχουν σταματήσει.

Βέβαια τα πάντα θα κριθούν απ’ τα αποτελέσματα του MRI και κατ’ επέκταση την ιατρική γνωμάτευση επί του θέματος. Αν πάντως ο Γεωργιανός τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στο 100% τότε στην «κυρία» δεν θα πάρουν αχρείαστα ρίσκα, κι ο Ανδρέας Κεραυνός θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ως εκ τούτου στην Ανόρθωση βρίσκονται στο περίμενε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λόρια τα οποία επηρεάζουν άμεσα το πλάνο για το επικείμενο Σαββατιάτικο ντέρμπι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση