ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Παραιτήθηκε η διοίκηση Σάντη!

Μεγαλώνει η εσωστρέφεια και ο προβληματισμός στην «Κυρία»

Μεγαλώνει η κρίση στην Ανόρθωση, λίγες μέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Το ΔΣ της «Κυρίας» αποφάσισε όπως υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης εδώ και καιρό είχε κάνει σκέψεις για παραίτηση του όπως έφερε στην επιφάνεια το 24sports από τις 28/03 (δες ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση: 

To Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου σε σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του και καλέσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/4 για να πάρει τη σχετική έγκριση.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος μέχρι την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, 24/4/2024, τότε σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο στάδιο παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος το νυν Δ.Σ. θα συγκαλέσει, εντός 24ωρου, άτυπη Γενική Συνέλευση για έγκριση του νέου Δ.Σ.

Για τήρηση του καταστατικού που προνοεί 15 μέρες προειδοποίηση για σύγκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, το υφιστάμενο Δ.Σ. θα εκχωρήσει όλες τις εξουσίες στα άτομα που θα αποτελούν το νέο Δ.Σ. μέχρι τη διεξαγωγή της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

Το νυν Δ.Σ. συνεχίζει την προσπάθεια για αποφυγή οποιασδήποτε συνέπειας για την ομάδα, είτε αυτή αφορά αφαίρεση βαθμών είτε απαγόρευση μεταγραφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση