ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Οικονομική εξυγίανση σε πρώτο πλάνο (Τα δεδομένα με το μπάτζετ)

Τι αναφέρει το πλάνο της διοίκησης Σάντη...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μονόδρομο αποτελεί η μείωση του μπάτζετ στην Ανόρθωση για την νέα σεζόν, καθώς οι οικονομικοί πόροι και τα χρέη δεν αφήνουν άλλη επιλογή στη διοίκηση Ανδρέα Σάντη. Επί τούτου ήδη έχει δημιουργηθεί ένα πλάνο το οποίο θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά ώστε να επέλθει η οικονομική εξυγίανση της ομάδας.

Το πλάνο για μείωση του μπάτζετ ασφαλώς ακουμπά και τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Επί της ουσίας τα συμβόλαια που καίνε θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες.

Αρχικά είναι οι παίκτες που η ομάδα θέλει να κρατήσει και θα υπάρξει προσπάθεια για αναπροσαρμογής των όρων, καθώς με το συμβόλαιο που διατηρούν κρίνεται από δύσκολο έως ανέφικτο να συνεχίσουν.

Απ’ την άλλη είναι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και οι οποίοι είτε δεν υπολογίζονται, είτε είναι δύσκολο να παραμείνουν ένεκα υψηλών απολαβών και θα αποχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος. Σε αυτή την κατηγορία ήταν ο Γκασαμά και ο Καστέλ, οι οποίοι ήδη βγήκε φιρμάνι για την αποχώρηση του.

Γενικότερα η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να μπει σε ένα πλάνο οικονομικής εξυγίανσης ώστε να ορθοποδήσει. Παράλληλα η μείωση του μπάτζετ δεν σημαίνει και μείωση ποιότητας καθώς με σωστή δουλειά μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύνολο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ικανό να διεκδικήσει όλους τους στόχους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση