ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Οι σκέψεις Πριέτο για το μέλλον του...

Τι θα γίνει με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή της «Κυρίας»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Το διοικητικό αλλά και οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται η Ανόρθωση τη δεδομένη στιγμή επηρεάζει την ομάδα σε όλους. Επί τούτου ήδη έχουμε την αποχώρηση του Γκασάμα, ενώ Καστέλ και Τεχέρα έγινε γνωστό πως με το τέλος της σεζόν θα αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τους Τιουνέ - Γκερέρο - Μουσοντά. Την ίδια ώρα ο άνθρωπος που έχτισε τη φετινή ομάδα, τη βλέπει μέρα με τη μέρα να διαλύεται.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Πριέτο, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις, κάνοντας τις δικές του σκέψεις για το μέλλον του, που δεν αποκλείεται να είναι μακριά από την «Μεγάλη Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα μετά και τη γνωστοποίηση της παραίτησης της διοίκησης, ο Αντόνιο Πριέτο εξέφρασε τον προβληματισμό του στον Ανδρέα Σάντη, σημειώνοντας τις σκέψεις που κάνει για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Για την ώρα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, αναμένει τις εξελίξεις στο διοικητικό και ποιοι θα αναλάβουν πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Όμως ήδη έχει ανοιχτές τις «κεραίες» του, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα είτε από Κύπρο είτε από εξωτερικό.

Ο Αντόνιο Πριέτο το καλοκαίρι κατάφερε να φτιάξει ένα αρκετά καλό σύνολο και να κάνει μία αξιόλογη επιλογή στη θέση του προπονητή, φέρνοντας τον Ντάβιντ Γκαγιέγο, όμως τον Ιανουάριο τα οικονομικά προβλήματα αλλά και η σχέση του ιδίου με τον Καταλανό τεχνικό επηρέασαν την ομάδα φέρνοντας την στην κατάσταση που βρίσκεται.

Εννοείται όμως πως με τη φετινή δουλειά του στην Ανόρθωση, αύξησε τις μετοχές του και ήδη ομάδες του εξωτερικού παρακολουθούν την περίπτωση του. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με το μέλλον του στην ομάδα να μην είναι σε καμία περίπτωση δεδομένο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση