ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο Τιμούρ ζήτησε 10αρι

Περιμένουν μεν… αλλά το ψάχνουν

24sports team

info@24sports.com.cy

Από την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε για το πόσο ανοικτό είναι το θέμα του Ράγιος και ότι όντως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης και του Ισπανού ξεκινούν σε μηδενική βάση (δες εδώ).

Όπως πλέον και τα δημοσιεύματα αναφέρουν η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει καταθέσει πρόταση στον Ισπανό η οποία ναι μεν είναι μειωμένη σε σχέση με τις απολαβές του, αλλά μοιάζει ικανοποιητική για μια περίοδο κρίσης όπως είναι αυτή που προέκυψε.

Το ποσό κυμαίνεται γύρω στις 180 χιλιάδες ευρώ ετησίως, μειωμένο αρκετά άμα κανείς λάβει υπόψη ότι ο 34χρονος Ισπανός μέχρι πρότινος έβαζε στο λογαριασμό του 250 χιλιάδες το χρόνο.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο ευχαριστημένη είναι πλέον η μεριά του Ράγιος και ποια θα είναι η απάντηση του στην πρόταση της ομάδας.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι όντως δύσκολα θα μείνει συνεπώς η Ανόρθωση είναι αναγκασμένη να ψάξει στην ποδοσφαιρική αγορά τον παίκτη που θα ηγηθεί στον επιτελικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του, 10άρι, το σκαρί του οποίου να ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο της ομάδας.

Και μάλιστα, φαίνεται να μην συμβιβάζονται αλλά ζητούν παίκτη ηγέτη, με υψηλό κασέ, καλή ηλικία, με τρεξίματα και επιθετικές αρετές.

Κάτι σαν Ράγιος αλλά να έχει τη φρεσκάδα και τις αντοχές για να ηγηθεί της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, χωρίς να υπάρχει ανησυχία σχετικά με το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στα πολλά ματς που θα δώσει η ομάδα τη χρονιά που μας έρχεται.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X