ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Όλα ανοιχτά…

Η παραμονή του Ισπανού δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Ράγιος και την επόμενη χρονιά στην Ανόρθωση, μόνο που οι πληροφορίες δεν φέρεται να επιβεβαιώνουν μια τέτοια εκδοχή.

Ως γνωστό, το συμβόλαιο του 34χρονου Ίβηρα έχει ολοκληρωθεί, ενώ η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος, απέτρεψε τον ίδιο να συμπληρώσει τον αριθμό συμμετοχών που θ’ ανανέωνε αυτομάτως τη συνεργασία του με τους Βαρωσιώτες. Άμα σ' αυτό εμπλέξει κανείς και την οικονομική αβεβαιότητα και τη μείωση του μπάτζετ, τότε η κατάσταση περιπλέκεται για τα καλά. 

Ο παίκτης πλέον είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί το μέλλον του, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανόρθωση. Οι αποδοχές του σίγουρα μοιάζουν υψηλές νοουμένου ότι θα κάνει το τελευταίο «χοντρό» συμβόλαιο του αφού στα 34 που έχει φτάσει, δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει υψηλό κασέ.

Από τη μεριά του ο Κετσπάγια ο καθ’ ύλην αρμόδιος, κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να διατηρήσει τον Ισπανό στο ρόστερ του. Ακριβώς για τους δύο αυτούς λόγους. Από τη μια η ηλικία και από την άλλη οι αποδοχές του και κατά πόσο συνάδουν στη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε μετά την επιδημία.

Προς το παρόν, δεν έχει κατατεθεί πρόταση εκ μέρους της ομάδας αφού έτσι και αλλιώς πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά με πρώτο και πιο σημαντικό τη συμφωνία παικτών- διοίκησης για το μισθολογικό.

Ενδεχομένως μόλις ξεκαθαρίσουν αρκετά από τα οικονομικά δεδομένα, οι δύο μεριές να συζητήσουν από μηδενική βάση τη προοπτική της συνεργασίας τους. Ακριβώς αυτή η κατάσταση αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά, ως προς την παραμονή ή όχι του Ισπανού στην ομάδα…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X