ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ο όρος στη συμφωνία με Λάρκου

Οι πληροφορίες της συμφωνίας για την αποζημίωση του Νεόφυτου Λάρκου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) η Ανόρθωση και ο Νεόφυτος Λάρκου όπως φαίνεται βρήκαν τη «χρυσή» τομή για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές μακριά από δικαστικές αίθουσες.

Ο Κύπριος αθλητικός διευθυντής έβαλε νερό στο κρασί του, κάθισε συζήτησε με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης και βρήκαν μία λύση που εξυπηρετεί και αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές.

Η συμφωνία προνοεί ότι ο Νεόφυτος Λάρκου θα πάρει περίπου το μισό ποσό του συμβολαίου του που απομένει υπό ένα όρο, ότι η «Κυρία» θα πρέπει να πληρώσει τον πρώην αθλητικό της διευθυντή μέχρι τον Ιούνιο. Εάν δεν το πράξει αυτό το πράγμα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Νεόφυτος θα μπορέσει να διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του.

Για την ώρα όπως φαίνεται οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον ο Νεόφυτος Λάρκου περιμένει να πάρει το ποσό που συμφώνησε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση πέραν από την περίπτωση Λάρκου έχει να διαχειριστεί και άλλα φλέγοντα ζητήματα, όπως οι αποζημιώσεις των Μουνιόθ και Μίλανιτς, όπως και των συνεργατών του (διάβασε ΕΔΩ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση