ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δεν χαρίζουν ούτε σεντ

Μίλανιτς και Μουνιόθ ζητούν ολόκληρα τα συμβόλαιά τους

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση με τις αποζημιώσεις παικτών και προπονητών που αποχώρησαν χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη η κοινή λύση για τα συμβόλαια τους. Δύο μεγάλες περιπτώσεις που απασχολούν την «Κυρία» είναι οι Ντάρκο Μίλανιτς και Σίσκο Μουνιόθ μαζί με τους βοηθούς τους Σάσα Γκάιζερ και Μίγκελ Μουνιόθ, όπως και ο γυμναστής του Ισπανού προπονητή, Ζόρντι Αμπέλα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Μίλανιτς μαζί με τον Γκάιζερ δεν βάζουν «νερό στο κρασί τους» και θέλουν ολόκληρο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιο τους, το οποίο είναι πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ. Για την ώρα οι δύο τους δεν συμβιβάζονται με αυτά που τους προσφέρει η Ανόρθωση και ζητούν όλα όσα έχουν συμφωνήσει από την αρχή.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Σίσκο Μουνιόθ το συμβόλαιο του είχε ισχύ μέχρι τα τέλη Μαΐου και δεν δέχεται να χάσει ούτε και ένα μήνα, ζητώντας όλο το ποσό που έχει συμφωνήσει, όπως και οι συνεργάτες του, Μιγκέλ Μουνιόθ και Ζόρντι Αμπέλα.

Σίγουρα αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι ένα δυνατό «αγκάθι» στο κομμάτι αποζημιώσεων της Ανόρθωσης, που πληρώνει ακριβά για άλλη μία φορά τα λάθη που έγιναν τόσο από το καλοκαίρι αλλά και στη συνέχεια.

Θυμίζουμε ότι μία υπόθεση η οποία εκκρεμούσε για την Ανόρθωση ήταν και αυτή του Νεόφυτου Λάρκου, αλλά όπως γράψαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) οι δύο πλευρές όπως φαίνεται βρήκαν την κοινή λύση και συμφώνησαν για ένα συγκεκριμένο ποσό που αφήνει και τον Νεόφυτο ευχαριστημένο αλλά και την ομάδα της Αμμοχώστου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση