ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο ιδανικός στην... ιδανική

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στον Γκιόργκι Παπουνασβίλι

Χάρης Χαρίτωνος

Όπως και αν το δει κανείς, το σκηνικό φαίνεται πως είναι το ιδανικό. Το ενιαίο ποδοσφαιρικό τρίπτυχο Γεωργία-Κύπρος-Ανόρθωση μοιάζει να είναι ένα, ομοούσιο και αδιαίρετο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η νεότερη πιθανή άφιξη προκαλεί μια αδημονία στους οπαδούς της.

Η χθεσινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι (δες ΕΔΩ) ήρθε να ταράξει τα «λιμνάζοντα» νερά και να δώσει μεγάλο ενδιαφέρον, σε όλο αυτό που γράψαμε στον πρόλογο. Ο διεθνής Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είναι υποψήφιος για να έρθει στην ομάδα της Αμμοχώστου, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη μιλήσει μαζί του και επιθυμεί την ένταξή του στο «Αντώνης Καράς».

Βέβαια, το θέμα δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς ο Γεωργιανός διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Σαραγόσα, μέχρι το 2022. Να τον αγοράσει η Ανόρθωση μοιάζει απίθανο με αυτά τα δεδομένα, όμως με δανεισμό ενός χρόνου, δεν θα πεις και όχι να τον φέρεις στα μέρη μας…

Τι μπορεί να πάρει η Ανόρθωση με Παπουνασβίλι; Ποιότητα και ταχύτητα στο δεξί μεσοεπιθετικό άκρο, αλλά και από τον κεντρικό «άξονα». Είναι από αυτόν που περιμένεις πως θα κάνει το κάτι παραπάνω και θα σου δώσει γκολ και ασίστ, αν και τελευταία το πρώτο δεν το έχει και πολύ στο ρεπερτόριο του. Με την Ρεάλ Σαραγόσα, έχει κάνει πολύ καλές σεζόν από το 2017 και εντεύθεν, αλλά κρίθηκε πως ήταν αναγκαίο να δοθεί ως δανεικός στην Ρασίνγκ Σανταντέρ για μια σεζόν.

Στο «Ελ Σαρντινέρο» έχει τέσσερις συμμετοχές, για την ώρα, περιμένοντας να δούμε εάν η Σεγούντα Ντιβιζιόν θα επαναρχίσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Να μείνει και τη νέα σεζόν μοιάζει «χλωμό» στην παρούσα φάση και κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση η Ανόρθωση και ο Κετσπάγια…

Η ομάδα της Αμμοχώστου, τον ήθελε πριν από έξι σεζόν να τον φέρει, όταν τεχνικός διευθυντής ήταν ο Τεντ Φαν Λέουβεν. Τότε δεν κατέστη δυνατό να συμβεί, όμως τώρα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για τα καλά.

Αν του «κάτσει» το γενικότερο κλίμα στο «Αντώνης Καράς», τότε θα έχει πολλά να δώσει ο Παπουνασβίλι. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να βγει κερδισμένος και αυτός, αλλά και η ομάδα της Αμμοχώστου. Φθάνει πρώτα να έρθει….

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X