ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Λύσεις από το πάνω ράφι

Ο σχεδιασμός Αυγούστου άλλαξε σε σχέση με τον Ιούλη

Οι μεταγραφές είναι μια διαδικασία πολύ ιδιαίτερη στο ποδόσφαιρο, αφού ό,τι πλάνα και να έχεις φτιάξει μια εξέλιξη μπορεί να στα ανατρέψει. Στη φετινή Ανόρθωση ανατροπή δεν υπήρξε, απλά τώρα υπάρχουν κάποια δεδομένα που «ξεκόλλησαν» το σχεδιασμό.

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι πως η ομάδα θα είναι το ίδιο ή και πιο δυνατή ακόμα από πέρσι μέσα από τις επιλογές που θα γίνουν

Το πρώτο κομμάτι, της εγχώριας αγοράς με Ελουντού, Κορέιρα, Αμπαρτζουμιάν, έκλεισε πολύ νωρίς και έτσι υπήρξε απόσταση ανάμεσα στις ανακοινώσεις. Το «ψάχνουμε δυο μέσους» μας έκανε όλους να κοιτάζουμε στη μεσαία γραμμή και όντως εκεί ήρθε ο Χουσμπάουερ που ελπίζουμε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (2/8, 19:00) να τον δούμε. Όμως τώρα υπάρχει και άνεση και θέληση και θέσεις για κάτι καλό και στην επίθεση.

Έχουμε καταγράψει πως για Κατσαράβα και Ντούρις γινόντουσαν διάφορα στο παρασκήνιο με τους εκπροσώπους τους να ψάχνονται. Αν δεν έβρισκαν θα έμενε με αυτούς ο Κετσπάγια αλλά πλέον είναι πιθανό να φύγουν και οι δυο. Ο φορ που θα έρθει για να καλύψει το κενό θα είναι από το πάνω ράφι και σε αυτό βοηθά το γεγονός πως και οι δυο αυτοί ήταν από τα πιο ακριβά συμβόλαια του ρόστερ. Θα διατεθεί το κονδύλι για έναν παίκτη επιλογής Κετσπάγια. Πλέον μόνο ο Σίφο δε θα είναι καθαρά επιλογή Τιμούρ από τους ξένους/κοινοτικούς, αν και ο Κροάτης ανανέωσε πέρσι με δική του εντολή το συμβόλαιο και ούτως ή άλλως δύσκολα προπονητής δε θα τον ήθελε.

Πάνω ράφι για τον χαφ, πάνω και για τον φορ και ό,τι άλλο χρειαστεί. Μέχρι τις 15/9 θα έχουν γίνει και τρία ματς πρωταθλήματος άλλωστε και ποιος ξέρει τι μπορεί να προκύψει. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι πως η ομάδα θα είναι το ίδιο ή και πιο δυνατή ακόμα από πέρσι μέσα από τις επιλογές που θα γίνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ