ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ανοιχτό και του Κατσαράβα

Δεν θα τον αφήσει ελεύθερο όπως έγινε στην περίπτωση του Σλοβάκου και μιλάμε για πώληση...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ο Μίχαλ Ντούρις ήδη αποτελεί παρελθόν απ’ την Ανόρθωση και το όνομα του παίζει έντονα στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, με την εξέλιξη αυτή να μην «χαλάει» καθόλου τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός δεν θεωρούσε απαραίτητο τον Σλοβάκο επιθετικό στο πλάνο του για τη νέα σεζόν, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έκανε προεργασίες για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας του. Πέραν όμως απ’ τον Ντούρις υπάρχει και σενάριο αποχώρησης του Κατσιαράβα.

Η περίπτωση του όμως διαφέρει απ’ του Ντούρις. Και αυτό γιατί η «Κυρία» δεν λέει σε καμιά περίπτωση όχι για μια πώληση του. Μάλιστα κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ποσά κοντά στο μισό εκατομμύριο. Ως εκ τούτου δεν θα τον αφήσει ελεύθερο όπως έγινε στην περίπτωση του Σλοβάκου.

Είναι δεδομένο πάντως πως και ο ίδιος ο Νίκα θα ήθελε να δοκιμάσει και κάπου αλλού την τύχη του. Ενδιαφέρον φάνηκε να υπάρχει κάποια στιγμή από Ρωσία μεριά αλλά δεν προέκυψε κάποια πρόταση, όμως ας μην βιαζόμαστε να κλείσουμε το κεφάλαιο του Γεωργιανού επιθετικού. Το όνομα του κυκλοφορά στην πιάτσα (όχι μόνο στην Ρωσία) και μια πιθανή πώληση του δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Τιμούρ θα πρέπει να ψάξει για άλλο ένα επιθετικό, και για ακόμη μια φορά δεν θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Ξέρει πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση