ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η παγίωση της εικόνας στη μεσαία γραμμή

Συγκεκριμένα τριάδα έχει στο μυαλό του ο Τιμούρ Κετσπάγια

Για άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε συγκεκριμένες επιλογές στον άξονα, δίνοντας φανέλα βασικού στους Μουρτάζ Νταουσβίλι, Ρενάτο Μαργκάσα και Θεόδωρο Βασιλακάκη. Ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε μια συμπαγή τριάδα με του δύο τελευταίους πιο μπροστά από τον συμπατριώτη του μέσο και με τον Ελλαδίτη σε πιο δημιουργικό ρόλο.

Από εκεί και πέρα ο Ρούμπεν Ράγιο κινήθηκε για άλλη μια φορά στα άκρα της επίθεσης με τον Νικόλα Εγγλέζου και αυτόν να δραστηριοποιείται, ενώ εκτός έμεινε ο Τορνίκε Οκριασβίλι για λόγους προστασίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν πήραν χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Χριστοδούλου, Φώτης Κέζος, Μάριος Νικολάου και Παύλος Κορέα.

Διαβάστε επίσης: Ζωντανά στην Cablenet το φιλικό με Εξελσιόρ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει κατά πόσον το συγκεκριμένο πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια θα διαφοροποιηθεί με την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού και αυτό για δύο λόγους. Αν δηλαδή μονάδα όπως ο Κωστάκης Αρτυματάς καταφέρει να μπει σφήνα στη μεσαία γραμμή και αν ο Ρούμπεν Ράγιο εξακολουθεί να υπηρετεί τα άκρα της επίθεσης, αντί να αναλαμβάνει το γνωστό ρόλο του επιτελικού μέσου.

Μετά από τρία φιλικά προετοιμασίας η ομάδα της Αμμοχώστου αριθμεί δύο ισοπαλίες με Ζάμαλεκ και Go Ahead Eagles και μια ήττα από τον Εθνικό Άχνας, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ανεβάζει σιγά-σιγά και τον πήχη των προσδοκιών, μειώνοντας τους πειραματισμούς και επιδιώκοντας την ουσία.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X