ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η ισχύς εν τη ενώσει...

Κάποια γεγονότα προϊδεάζουν για ένα πιο ευοίωνο μέλλον

Χάρης Χαρίτωνος

Πάνε πολλά χρόνια που έχουμε να δούμε τέτοια ομοψυχία και συσπείρωση στην Ανόρθωση. Οι «έριδες», οι συγκρούσεις και οι πάμπολλες διχόνοιες του πρόσφατου παρελθόντος έχουν περάσει χωρίς επιστροφή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το μέλλον φαντάζει ευοίωνο σε όλους τους τομείς.

Η εξαγγελία για δημιουργία προπονητικού κέντρου (δες ΕΔΩ), η συμφέρουσα για όλους συμφωνία στο μισθολογικό (δες ΕΔΩ), αλλά και η όλη γενικότερη στάση της ομάδας της Αμμοχώστου σε όσα διεμήφθησαν προ της διακοπής του πρωταθλήματος, έφεραν ικανοποίηση σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, που αποτελούν τον σύλλογο.

Κύριος πρωταγωνιστής σε όλο αυτό είναι ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο εκ Βατυλής ορμώμενος δεν πτοείται από όλα αυτά που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και μοιάζει έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί, για να δημιουργηθεί μια πιο ποιοτική ομάδα, παρά το μειωμένο μπάτζετ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη εντατικοποιήσει το ψάξιμο για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η διοίκηση μοιάζει έτοιμη να του ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό (δες ΕΔΩ).

Επιπρόσθετα, καθοριστική ήταν και η παρέμβαση του στο θέμα του μισθολογικού, αφού κύριο μέλημά του είναι η διασφάλιση της ηρεμίας της ομάδας, αλλά και η μη διατάραξη των ισορροπιών στα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν πολύ ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη πρόταση και όλοι είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Τέλος, οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι πολύ ικανοποιημένοι με την θέση της διοίκησης Χαμπουλλά, στα όσα έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες στο θέμα της διακοπής του πρωταθλήματος. Αυτή τους η ικανοποίηση αναμένεται να μετουσιωθεί σε οικονομική και ηθική στήριξη τους επόμενους μήνες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X