ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μια επένδυση στο δικό της μέλλον

Η εξαγγελία για δημιουργία προπονητικού κέντρου «ήχησε» ευχάριστα στους οπαδούς της ομάδας

Χάρης Χαρίτωνος

Φαίνεται πως στην Ανόρθωση το έχουν πάρει πολύ «ζεστά» για βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας, τα επόμενα χρόνια.

Η σημερινή αποκάλυψη του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαΐδη για δημιουργία υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου ήρθε να ταρακουνήσει τα «λιμνάζοντα νερά» των τελευταίων ημερών και να προσφέρει μια ευχάριστη είδηση στον κόσμο της ομάδας.

Το όλο θέμα βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Η διοίκηση κάνει τις πρώτες μελέτες και συζητήσεις για την υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται να ειπωθεί κάτι τώρα για την τοποθεσία, το συνολικό κόστος και τις προδιαγραφές αυτού του δύσκολου εγχειρήματος. Όπως και αν το δει κανείς, μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και να κάνει βήματα μπροστά, χρειάζεται συνεχώς να επενδύει στις δικές της δυνάμεις και τεχνογνωσία.

Αυτός, ακριβώς, είναι και ο στόχος των διοικούντων, για να έρθουν πολύ καλύτερες μέρες στο άμεσο μέλλον. Ένα προπονητικό κέντρο είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X