ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Γκολ με το… σωστό τρόπο

Βγήκαν στο χορτάρι κάποιες από τις σταθερές επί καιρό Τιμούρ

Πέραν από το… μιτσοκάμμιμα του Τιμούρ Κεστπάγια στα ΜΜΕ και μέσω αυτών σε πολλούς και διάφορους, η Ανόρθωση μιτσοκαμμά και στην κορυφή με νίκες σαν αυτή του «Αμμόχωστος» με 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας.

Το να βλέπεις δυο γκολ από κεφαλιές, η μια από στημένη μπάλα, σε κάνει να πιστεύεις πως σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό της

Όχι γιατί είναι δυνατό να κριθεί κάτι στην πέμπτη αγωνιστική ούτε γιατί θα παλέψει με τους «ερυθρόλευκους» για τον τίτλο. Το καλό σημάδι ήταν το γεγονός πως ήρθε η νίκη με παίκτη λιγότερο αλλά και πως βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος γκολ με τους… παραδοσιακούς τρόπους.

Δεν χρειάζεται να είσαι αναλυτής ποδοσφαίρου για να καταλάβεις πως οι ομάδες του Κετσπάγια έχουν ως μεγάλο τους όπλο τα στημένα και το παιχνίδι στον αέρα. Φέτος που έφτιαξε δίδυμο φορ όπως το ήθελε και όχι όπως το βρήκε, ήταν ολοφάνερο πως ήθελε το ψηλό παιχνίδι δικό του με όποιον κι αν παίζει. Στα 1,89εκ. ο Μιχάλης, στα 1,93εκ. ο Γκιόργκι. Αν βάλεις και της… αμύνης τα παιδιά καταλαβαίνεις πως είναι γεμάτο το οπλοστάσιο με ψηλά και γεροδεμένα κορμιά. Έτσι, το να βλέπεις δυο γκολ από κεφαλιές, η μια από στημένη μπάλα, σε κάνει να πιστεύεις πως σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να το βρίσκει.

Είναι και η μπαλιά του Γκαλίτσιου στο γκολ του Μανιά σπουδαίο νέο, αφού πρόκειται για την πρώτη ασσίστ του Ελλαδίτη σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται δημιουργία με σέντρες από τα πλάγια της μπακ η φετινή έκδοση της ομάδας αφού όπως ήδη καταγράψαμε τα κορμιά να τις κάνουν γκολ τα έχει. Δεδομένα είναι πιο ενεργό το αριστερό άκρο με τον Κορέια και κάποια στιγμή θα έρθουν και από εκεί τα γκολ. Βάλτε και την ασσίστ, στο στημένο, του Χουσμπάουερ αλλά και κάποιες καλές ενέργειες του Μίχα και άρχισε να διαμορφώνεται το σκηνικό με τα όπλα που έχει πια σε αυτό τον τομέα ο προπονητής. Τα ήθελε, τα πήρε και σιγά σιγά αρχίζει να τα αξιοποιεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση