ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Εάν και εφόσον… Απόλλωνας

Τα νεότερα με τον τραυματισμού του Γιώργου Γκαλίτσιου

Στο παιχνίδι της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε τον Γιώργο Γκαλίτσιο να τραυματίζεται και να περνά εκτός ως αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτίμησεις έλεγε πως ο Ελλαδίτης δύσκολα θα προλάβαινε τον αγώνα με την ΑΕΛ και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Και αυτό γιατί ο Γκαλίτσιος με το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο αναμένεται πως θα μείνει εκτός για τις επόμενες δέκα μέρες. Έτσι ο Γεωργιανός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ελλαδίτη στο ματς με την ΑΕΛ και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στις 14 Δεκεμβρίου. Εάν και εφόσον είναι καλά μέχρι τότε, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τον υπολογίζει στην αποστολή, όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα ρισκάρει. 

Πλέον το μεγάλο ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο αντικαταστάτης του Γκαλίτσιου. Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Ιωάννου είχε περάσει στη θέση του Ελλαδίτη στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ στο ρόστερ της ομάδα υπάρχει και ο Μάριος Στυλιανού.

Βέβαια ο Τιμούρ Κετσπάγια φημίζεται και για τα «βαπτίσματα» του, με ποδοσφαιριστές τους οποίους αλλάζει θέση και αυτοί ανταποκρίνονται πλήρως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X