ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Συμφώνησε ο Λαβόρδε και επιστρέφει!

Το σίριαλ του καλοκαιριού τελειώνει θετικά και ο Κολομβιανός θα φορέσει ξανά την φανέλα της Κυρίας

Σημαντική εξέλιξη καταγράφεται στην περίπτωση του Ρικάρντο Λαβόρδε καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μετά από μια περίοδο όπου υπήρξε διακοπή της επαφής του με την Ανόρθωση.

Όπως προκύπτει, ο Κολομβιανός έχει αποδεχθεί σε προφορικό επίπεδο την πρόταση που του έχει κατατεθεί, μιας και δεν κατάφερε να πάρει αυτά που ζητούσε από άλλους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης και της Τόμπολ από το Καζακστάν.

Παρόλο που από πλευράς Ανόρθωσης υπήρχε πρόθεση για μια και μόνο οικονομική υπέρβαση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η προσέγγιση του πρώην πλέον επιθετικού της ρωσικής Κρασνοτάρ, διαφοροποιεί την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Στο στρατόπεδο των κυανολεύκων της Αμμοχώστου υπάρχει μια προσεκτική διαχείριση των νέων δεδομένων και επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή θα σταλεί μετά τον πρώτο αγώνα με τη Λάτσι Αλβανίας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σε τελική ανάλυση, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στα βασικά κεφάλαια που μπορούν να οδηγήσουν σε συμφωνία, ωστόσο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και βεβαίως οι υπογραφές, ώστε ο Ρικάρντο Λαβόρδε να επιστρέφει στην Κύπρο μετά το καλοκαίρι του 2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση