ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Με άδειο γήπεδο αλλά γεμάτη αυτοπεποίθηση

Ενθουσιασμός επικρατεί στο κυανόλευκο στρατόπεδο για την πρεμιέρα της νέας σεζόν

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 1812 ημέρες αργότερα, η Ανόρθωση επιστρέφει στα κύπελλα Ευρώπης με την ελπίδα ότι θα αποφύγει τις άδοξες πορείες στις αρχές της δεκαετίας, οι οποίες έφεραν αποκλεισμούς από ομάδες μικρότερου βεληνεκούς. Ο Ρόνι Λέβι φημίζεται για τη σοβαρότητά του και φρόντισε στη χθεσινή διάσκεψη τύπου παραμονές του αγώνα με τη Λάτσι, να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς η πρεμιέρα κάθε χρονιάς, κρύβει παγίδες. Με τους Κατσαράβα και Στρούνα εκτός επιλογών λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, ο Ισραηλινός τεχνικός προσβλέπει στο αποτέλεσμα εκείνο που θα καταστήσει τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα, ως μια διαχειρίσιμη διαδικασία.

Οι αδειανές κερκίδες σίγουρα δεν είναι ένα στοιχείο υπέρ των κυανολεύκων της Αμμοχώστου καθώς είναι γνωστή η δυναμική που δίνει ο κόσμος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παρόλ' αυτά τα ευχολόγια δεν παίζουν ποδόσφαιρο και σαφέστατα η «Μεγάλη Κυρία» έχει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία ως σύνολο, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας όπως η Λάτσι. Ο Ρόνι Λέβι θα καταφύγει σε αγωνιστικές επιλογές τις οποίες δεν είδε στα τρία φιλικά προετοιμασίας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, κυρίως λόγω της απουσίας του Στρούνα τον οποίον προόριζε για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έτσι ο Φελγκέιρας θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Κοφί, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο και Πράνιτς στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Στη μεσαία γραμμή ο Βίκτορ θα πλαισιωθεί από τον Ιγιεμπόρ, ενώ ο Ράγιο αναμένεται να αναλάβει δημιουργικό ρόλο παρόλο που στα φιλικά αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης. Εκεί θα αγωνιστεί ο Σισέ αλλά και ο νεαποκτηθέντας Μικελτάντζε, με στόχο και σκοπό να τροφοδοτήσουν τον ποιοτικότερο ίσως ποδοσφαιριστή στο κυανολεύκο ρόστερ, Ντούρις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση