ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στασιμότητα και η επόμενη μέρα

Εν αναμονή των αποφάσεων για τα διοικητικά

Εδώ και αρκετό καιρό στην ΑΕΛ τρέχουν αρκετά θέματα στην ατζέντα, με θέματα όπως τα διοικητικά, ο μεταγραφικός σχεδιασμός, το ξεκαθάρισμα του ρόστερ αλλά και οι ανανεώσεις να τρέχουν με μεγάλους ρυθμούς.

Όσο αφορά τα διοικητικά, πρόθεση του Αντρέα Σοφοκλέους είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΛ. Ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια κρατάει μόνος του όπως το οικονομικό «βάρος» της ομάδας και οι προθέσεις του είναι σαφέστατες. Δεν θα επιτρέψει να μπει τίποτα άλλο πέρα από το καλό της ΑΕΛ.

Αυτή η διοικητική αβεβαιότητα αν μη τι άλλο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας και πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό καθώς ο χρόνος τρέχει και οι μέρες λιγοστεύουν για την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας.

Τώρα όσο αφορά τις ανανεώσεις στην άκρη έχει μείνει το όνομα του Ντάνι Μπενίτεθ αλλά και των Ντα Σίλβα, Αγκάνοβιτς. Για τον πρώτο τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν ο Κέρκεζ αποφασίσει πως θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα τότε θα ανανεώσει και το συμβόλαιο του, σενάριο απομακρυσμένο αφού ο Ισπανός δεν κατάφερε να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα. Όσον αφορά τους άλλους δυο η κατάσταση είναι πιο πολύπλοκη. Η ποιότητα του Ντα Σίλβα είναι δεδομένη και δεν χρειάζεται να γραφτεί κάτι επί τούτου. Από την άλλη ο Αγκάνοβιτς είναι και αυτός ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα όπου έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά στους «γαλαζοκίτρινους». Όπως και να έχει η ποιότητα των δυο είναι ικανή να τους κρατήσει και την επόμενη χρονιά στους Κυπελλούχους με την «καθυστέρηση» που υπάρχει στα διοικητικά να μεγαλώνουν τις πιθανότητες για παραμονή τους.

Το μόνο δεδομένο είναι πως υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Δεν μένει με δεμένα χέρια στην διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει, καθώς είναι στο ψάξιμο και κοσκίνισμα ποδοσφαιριστών με τους συνεργάτες του. Μεγάλες είναι οι αλλαγές που έρχονται στους «γαλαζοκίτρινους» .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X