ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρασαμάνης: «Ο Κώστας Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Κανέ Παιχνίδι" με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ και επικεφαλής της ομάδας Φούτσαλ, Νικόλας Καρασαμάνης, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Κώστας Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το γεγονός ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα καταβολής υποψηφιοτήτων: «Όταν τεθεί ο συνδυασμός στον Γενικό Γραμματέα θα μπορούμε να μιλήσουμε για ονόματα»

Για το αν ο Κώστας Κωνσταντίνου ενδιαφέρεται για την προεδρία του σωματείου: «Δεν θα διαψεύσω το όνομα, θα είναι ο νέος πρόεδρους. Τα άτομα που θα καταρτίσουν το ΔΣ θα είναι 12 + ακόμη τρεις ως επιλαχών. Ο Κωνσταντίνος χρηματοδοτεί αρκετά χρήματα και πρόσφερε πάρα πολλά μέχρι στιγμής στην ΑΕΛ. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το ποιοι θα είναι μαζί του γιατί πρέπει να καταρτιστεί το σχήμα, όταν θα κατατεθούν όλα θα μπορούμε να μιλήσουμε. Σίγουρα θα είμαι και εγώ στο ΔΣ και κάποια άλλα άτομα. Η ΑΕΛ δεν θα μείνει ποτέ ακέφαλη να μην ανησυχεί ο κόσμος. Όμως σε κάποια θέματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι καλύτερα να βγει η ανακοίνωση για να πούμε ονόματα. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει πληροφορία για οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον, είναι μόνο του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου».

Για τους Γερμανούς: «Το ίδιο άτομο που χειριζόταν τις επαφές με τους Γερμανός τη χειρίζεται και τώρα, του δόθηκε εντολή να συνεχίσει τις επαφές, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι στάσιμο το θέμα και θα του δούμε τις επόμενες μέρες».

«Έγιναν αρκετά βήματα φέτος στο διοικητικό, η προσφορά του κ. Χριστοδουλίδη ήταν μεγάλη, μας κρίνει όλους η ιστορία, όμως όλοι στο ΔΣ κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Μεταφέρεται ένα χρέος στην επόμενη διοίκηση, το οποίο γνωρίζει και ο Κώστας Κωνσταντίνου το οποίο θα το διαχειριστούμε για να μπορεί η ΑΕΛ να συνεχίσει»/

Για την τεχνική ηγεσία: «Πρώτα πρέπει να δούμε το οικονομικό κομμάτι και το μπάτζετ που θα έχουμε για να ξεκινήσει το μπάτζετ».

Για τη συνάντηση του φούτσαλ που έγινε στην ΚΟΠ: «Συζητήσαμε κάποια πράγματα τώρα που βράζει το σίδερο για το τι πάει λάθος στο φούτσαλ. Συζητήσαμε και όλοι καταλήξαμε ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και περιμένουμε την ΚΟΠ σε δύο μήνες να μας παρουσιάσει τον στρατηγικό της σχεδιασμό. Για το θέμα τους ξένους συζητήθηκε, υπήρχαν απόψεις. Το θέμα των ξένων δεν είναι το πρόβλημα που φεύγουν οι ομάδες».

Για την απεργία που έγινε: «Τακτοποιήθηκαν αυτά που έπρεπε. Για την συγκεκριμένη απεργία θα αφιερώσω χρόνο μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί δεν ήταν ούτε από νομικής πλευράς σωστή. Η ΑΕΛ ήταν σωστή βάση νόμου και υπήρχαν απλά κάποιες σε καθυστερήσεις στα μπόνους σε κάποιους παίκτες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση