ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ο τεχνικός διευθυντής και το θέμα Γαρπόζη

Τι ισχύει με τα δύο σημαντικά θέματα

Εύη Χριστοδούλου

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη η εκλογική γενική συνέλευση, όμως το νέο Δ.Σ. του Σωματείου έπιασε ήδη δουλειά, αφού είναι αρκετά τα ανοιχτά θέματα που πρέπει να λυθούν και δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, αναμένεται να παρουσιάσει στα μέλη το πλάνο του την ερχόμενη Πέμπτη στην εκλογική γενική συνέλευση, με το μεγάλο ενδιαφέρον να περιστρέφεται γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και το πως θα λειτουργήσει με τη νέα σεζόν. Φαίνεται ότι έχει αποφασιστεί να συσταθεί μια επιτροπή, η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με την ποδοσφαιρική ομάδα και θα παίρνει τις ανάλογες αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση της νέας ηγεσίας της ΑΕΛ είναι η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή γι’ αυτή τη θέση, αφού θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, και θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατό πιο σωστές επιλογές παικτών. Στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, και να μην επαναληφθούν οι τελευταίες καταστροφικές χρονιές.

Όταν και εφόσον προσληφθεί ο τεχνικός διευθυντής, τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, και αν θα παραμείνει στον πάγκο ή όχι ο Αλέξης Γαρπόζης. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για το μέλλον του Κύπριου τεχνικού και περιμένει και ο ίδιος να μάθει τα νεότερα για το μέλλον του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση