ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αβραάμ: «Κάποιοι να μη βιάζονται, οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις»

Δήλωση για επενδυτές

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ, πριν το παιχνίδι με τον Οθέλλο.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Φτάνουμε στο τέλος μιας δύσκολης και βασανιστικής χρονιάς. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο καλαθοσφαιρικό μας τμήμα. Η ομάδα κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ».

Για την παραίτηση Χριστοδουλίδη: «Δεν είναι παραίτηση, απλά η θητεία ολοκληρώνεται και στις 24 Απριλίου έχουμε εκλογές. Αναφέρει αναλυτικά ο ίδιος ότι δεν προτίθεται να επαναδιεκδικήσει την προεδρία. Την Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζουμε να υπάρξει. Δεν πρέπει να μείνει ακέφαλο το σωματείο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, τα είπαμε πολλές φορές και τα πράγματα οικονομικά εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην ΑΕΛ για να συνεχίσει, προσπαθήσαμε φέτος να είναι πιο υγιές το κλίμα ».

Για την κριτική που δέχτηκε ο Χριστοδουλίδης: «Να θυμίσουμε ότι ανέβαλε την προεδρία του σωματείου. Στην πορεία προέκυψε, τους τελευταίους 10 μήνες, η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση, ξεπεράστηκαν όσα προβλήματα προέκυψαν στην πορεία για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα τόσο για επενδυτές όσο και ενδιαφερόμενους για να βάλει βάσεις η ΑΕΛ. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι μεταβατική περίοδος, θα συνεχίσει να είναι δύσκολη η κατάσταση μέχρι να ξοφληθούν τα χρέη ».

Για τους Γερμανούς επενδυτές: «Όλοι ονειρευόμαστε μια καλύτερη ΑΕΛ, να διεκδικεί τίτλους. Το θέμα με την εταιρεία, κάποιοι να μην βιάζονται, ναι υπήρξε ενδιαφέρον, οι δικηγόροι των δύο πλευρών τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε συζητήσεις. Παραχωρήθηκαν έγγραφα από το λογιστήριο, βλέπουμε για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε ουσιαστικές κινήσεις. Δεν μπορεί να ξέρει κανένας τη δεδομένη στιγμή. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, θα πρέπει το νέο διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσει ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, δεν μιλάμε για χρονοδιαγράμματα αφού σε 10 μέρες να ολοκληρωθεί η θητεία. Για αυτό δεν θέλαμε να πούμε περισσότερα. »

Για την προπόνηση που δεν έγινε: «Η προπόνηση ναι δεν έγινε, συζητήθηκαν με τους αρμόδιους. Δεν κρύψαμε ούτε κοροϊδέψαμε τους ποδοσφαιριστές ήξεραν τι αντιμετωπίζουμε. Έχουν και οι ίδιοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία, η διοίκηση ήταν σωστή απέναντί τους και καταλαβαίνω ότι θέλουν να πληρωθούν και έχει αναλάβει να εξοφλήσει τις πληρωμές »

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση