ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ψάχνοντας να βρεις μια άκρη

Το αδιέξοδο στα διοικητικά προκαλεί ανασφάλεια

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με το πρωτάθλημα να μετρά ακόμα δυο βδομάδες μέχρι να ξεκινήσει, στην ΑΕΛ το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα διοικητικά και το κατά πόσο είναι εφικτό να βρεθεί λύση ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της.

Η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου δεν πιστεύει καν πως θέλει να φύγει, πιθανολογούμε πως και μερίδα παραγόντων κάνει την ίδια εκτίμηση, για αυτό και δεν «ξεκολλά» τίποτα.

Έλληνας: «Στο παρόν στάδιο αδυνατώ να επιστρέψω»

Η αλήθεια είναι πως από τη νύχτα του τελικού κυπέλλου, που έγινε γνωστή η πρόθεση του Ανδρέα Σοφοκλέους να μειώσει κι άλλο το μπάτζετ, όποιος μιλά κάπου για τα διοικητικά το κάνει για να μας εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να αναλάβει. Ο ίδιος ο Σοφοκλέους τονίζοντας πως θέλει να αποχωρήσει και οι υπόλοιποι να μην πάρουν την προεδρία.

ΑΕΛ – Εθνικός: 3-1: Όταν μιλά ο Χουράδο, τα πάντα είναι απλά

Από την πρώτη στιγμή, όσες επαφές πλησίαζαν σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα είχαν ως βασική προϋπόθεση την παραμονή του «Σόφο» για τη φετινή σεζόν ώστε η διαδοχή να γίνει πιο ομαλά. Μιλάμε για μια 11ετή παρουσία στο πηδάλιο της εταιρείας, δηλαδή από την πρώτη μέρα ίδρυσής της μέχρι και σήμερα. Είναι λογικό να υπάρχει ανασφάλεια στο περιβάλλον του συλλόγου για άμεση διαδοχή. Όλα τα θέματα τα χειριζόταν ένας για τόσα πολλά χρόνια που τον θέλεις δίπλα σου άμα θα ξεκινήσεις ειδικά αν είσαι άτομο που δεν είχες εμπλοκή στο παρελθόν με τα του ποδοσφαίρου. Είναι δάσος που σε τρώνε οι λύκοι αν δεν ξέρεις το μονοπάτι. Προς το παρόν ο πρόεδρος δε δείχνει να ευνοεί κάτι τέτοιο και έτσι είμαστε εδώ που είμαστε.

Η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου δεν πιστεύει καν πως θέλει να φύγει, πιθανολογούμε πως και μερίδα παραγόντων κάνει την ίδια εκτίμηση, για αυτό και δεν «ξεκολλά» τίποτα. Η ΑΕΛ είναι σίγουρα τεράστιο όνομα και δεν θα σβήσει όποιος κι αν φύγει, αλλά και τα πιο ασφαλή και μεγάλα καράβια χωρίς καπετάνιο ικανό κάπου στα βράχια θα καταλήξουν.

Είναι σαφές πως ο κόσμος ανησυχεί και θέλει να ακούσει επιτέλους κάτι ουσιαστικό. Αν γίνεται, πριν κλείσει και το μεταγραφικό παράθυρο για να μπορεί να ενισχυθεί και λίγο η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
X