ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Μαντατοφόρος από την Ισπανία

Περιμένουν τα νεότερα για Γκαστανιάγα

Δημήτρης Βρουλλίδης

Ο Γιον Γκαστανιάγα είναι πια στην Ισπανία, όπου θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό (και για το οποίο ενημερωθήκατε αναλυτικότερα από χθες) και τα νεότερα αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Το νυστέρι δεν αποφεύγεται προκειμένου να ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα που βασανίζει τον Βάσκο. Η επέμβαση, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να γίνει αμάν-αμάν. Η ΑΕΛ θέλει να διαχειριστεί τον παίκτη με τρόπο τέτοιο ώστε να μην τον στερηθεί στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν που θα κρίνει τα πάντα. Μιλάμε, άλλωστε, για παίκτη-κλειδί στο πλάνο του Κέρκεζ, που αξιοποιείται σε δύο διαφορετικούς ρόλους και θέσεις κι όταν δεν έχει τραυματισμούς ή κάρτες να τον περιορίζουν είναι (σχεδόν) πάντα βασικός.

Το πώς θα πορευτεί, ωστόσο, θα αποφασιστεί μετά και τη δεύτερη γνωμάτευση που θα πάρει από τον γιατρό που θα τον εξετάσει στην Ισπανία. Τα νεότερα αναμένεται να προκύψουν την Παρασκευή (28/2), όταν και θα επιστρέψει στην Κύπρο. Μέχρι τότε, η κατάσταση ως προς το πότε θα υπολογίζεται ξανά από τον προπονητή του παραμένει ρευστή.

Χωρίς τους Γκαστανιάγα και Γκοντάλ στο πλάνο, συνεπώς, ο Κέρκεζ είναι υποχρεωμένος να επιστρατεύσει ξανά λύση ανάγκης για την τριάδα των στόπερ στον «τελικό» για την εξάδα με αντίπαλο τον Εθνικό. Αντρέ Τεϊσέιρα και Ράσο είναι οι σίγουροι, Μεντόγεβιτς και Κυριάκου οι υποψήφιοι να μπουν στην παρέα τους. Εκτός κι αν το γυρίσει σε τετράδα, πράγμα που πάντως δεν δείχνει τόσο πιθανό.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X