ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ολοκληρώνει… και πάει Ισπανία

Ο Ισπανός είναι ειδική περίπτωση...

24sports team

info@24sports.com.cy

Το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς που προέκυψε στο τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Γκαστανάγκα αποτελεί ένα από τα πολλά προβλήματα που έχει ενώπιον της η ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί η λύση.

Ο Ισπανός είναι μια σημαντική λύση για το Ντούσαν Κερκέζ αφού πλέον χρησιμοποιείται κυρίως στόπερ ενώ άμα η ανάγκη προκύψει μεταφέρεται στη φυσική του θέση αυτή δηλαδή του κεντρικού χαφ.

Δυστυχώς τα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του δεν είναι τα καλύτερα, ευτυχώς όμως ούτε και τα χειρότερα. Ο Ισπανός αναμένεται να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να πάρει μια επιπλέον γνώμη σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εξ όσων φαίνεται η επέμβαση στο πρόβλημα δεν μπορεί να αποφευχθεί, μπορεί όμως να μεταφερθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και ενώ ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΛ.

Όπως διαφαίνεται ο Ισπανός μέσος/ στόπερ θα ακολουθεί συντηρητική αγωγή για να μπορεί να αγωνίζεται σε όποια από τα παιγνίδια θεωρεί ο προπονητής του ότι είναι αναγκαίος. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιφορτιστεί αφού η κατάσταση του χρειάζεται ειδική μεταχείριση συνεπώς το τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι μόλις ο παίκτης ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του θα μεταβεί την πατρίδα του για να εγχειριστεί και να επιστρέψει έτσι το συντομότερο δυνατό στην προετοιμασία αφού ο 29χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X