ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Μια τριάδα αλλάζει κατάλογο

Οι του καταλόγου Β μεγαλώνουν και θα παίρνουν πλέον θέση στη 15άδα ξένων/κοινοτικών

Δημήτρης Βρουλλίδης

Είναι πράγμα που έχει σημειωθεί ξανά. Με τον Κέρκεζ «σκηνοθέτη», παίκτες σε νεαρή ηλικία έχουν ρόλους πρωταγωνιστικούς και αυτό, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των γηγενών, αυτομάτως μπολιάζει την ομάδα με επιλογές και βάθος. Η ωριμότητα (κι όχι το γήρας, αν το πούμε έτσι για παιδιά η ηλικία των οποίων με το ζόρι αγγίζει τα 22-23 χρόνια θα μας πάρουν με τις πέτρες), ωστόσο, ου γαρ έρχεται μόνη και δημιουργεί μια νέα, διαφορετική συνθήκη στο ρόστερ της ΑΕΛ για την περίοδο που έρχεται σε σχέση με αυτήν που μας τελείωσε.

Όπως διαβάσατε χθες (28/5), πρόθεση των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να «δέσει» στο προπονητικό, δίνοντας μάλιστα κι αυξήσεις απολαβών, σε έξι παίκτες. Ανάμεσά τους οι Ράσο, Μαέ και Μάιντεβατς. Ο λόγος για τη ξεχωριστή αναφορά σ’ αυτούς, είναι πως η ηλικία τους πλέον δεν επιτρέπει να καταχωρηθούν στον κατάλογο Β’, κάτι για το οποίο υπήρχε δυνατότητα τη σεζόν που τελείωσε, αλλά πλέον υποχρεωτικά θα πάρουν θέση στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών του καταλόγου Α.

Διαφορετική συνθήκη μεν, αλλά όχι κάνα σοβαρό πρόβλημα. Αν υπολογίσουμε ότι από τον κατάλογο αφαιρούνται τα ονόματα των Αγκάνοβιτς και Χουράδο, ακόμα και με την προσθήκη των τριών η λίστα δεν γεμίζει. Βοζίνια, Πρότσεκ, Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα, Μεντόγεβιτς, Γκαζαριάν, Αντάμοβιτς, Τόρρες, Γκοντάλ και Νιλς Τεϊσέιρα είναι οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή, συνεπώς η σούμα βγάζει 13.

Στο μυαλό, βεβαίως, κρατάμε πως ορισμένοι από αυτούς πιθανόν θα διαβούν ούτως ή άλλως την πόρτα της εξόδου έστω κι αν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Η παραμονή των δύο τελευταίων από τους προαναφερθέντες, λόγου χάρη, «παίζεται» σε αυτό το στάδιο, ενώ εκκρεμούν συναντήσεις κι απαντήσεις που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν κι άλλο το στάτους κβο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X