ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους

Δημήτρης Βρουλλίδης

Από τα απόνερα που αφήνει και θα αφήσει πίσω του κύμα της πανδημίας στην οικονομία θα χρειαστεί καιρός για να απαλλαγούμε. Το να πληγεί και ο χώρος του ποδοσφαίρου από την όλη κατάσταση ήταν αναπόφευκτο, κι έκανε επίσης τέτοιο το να ακούς όπου σταθείς κι όπου βρεθείς για μειώσεις, μειώσεις και ξανά για μειώσεις.

Αντίστοιχη έμοιαζε να είναι κι η κατάσταση στην ΑΕΛ, όμως αυτό δεν ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Κι αυτό γιατί ο Αντρέας Σοφοκλέους δεν θα πάει σε όλες τις συναντήσεις στις οποίες θα συζητηθεί το μέλλον των παικτών στην ομάδα μ’ ένα ψαλίδι στην τσέπη. Yπάρχουν κι αυτοί στους οποίους η πρόταση που θα γίνει θα αφορά αύξηση των απολαβών τους.

Η περίπτωση του Μάιντεβατς, για την οποία διαβάσατε ήδη, δεν είναι η μόνη. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ που εντάσσονται στην κατηγορία που συνηθίζουμε να τιτλοφορούμε «νεαροί και εξελίξιμοι» θα προσεγγιστούν με τον ίδιο τρόπο. Νταβόρ και Μαέ, ούτως ή άλλως, ήταν από την αρχή της σεζόν βασικότατα στελέχη της ομάδας, ο Ράσο έγινε τέτοιο στην πορεία, ο Γερολέμου είχε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του κι ο Παντελή αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο του χρόνου.

Οι συζητήσεις της παραπάνω εξάδας με τη διοίκηση, λοιπόν, θα γίνει σε διαφορετική βάση σε σχέση με τους συμπαίκτες τους. Κανενός από αυτούς η ηλικία του δεν ξεπερνά τα 23, άρα μιλάμε, θεωρητικά, για τα δυνατότερα περιουσιακά στοιχεία του γαλαζοκίτρινου ρόστερ. Απολύτως φυσιολογικά η ΑΕΛ θέλει να τους «δέσει», γνωρίζοντας πως μπορεί να βασιστεί και να επωφεληθεί απ’ αυτούς τόσο τώρα, όσο και μετά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X