ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Άμα θέλουν…

Στον αέρα η παραμονή των Γκοντάλ και Τεσέιρα

24sports team

info@24sports.com.cy

Κλείνουν σιγά-σιγά οι εκκρεμότητες στο ρόστερ της ΑΕΛ όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν τη λήξασα σεζόν στην ομάδα της Λεμεσού.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» τα βρήκαν με τον Αντάμοβιτς ο οποίος συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την ΑΕΛ με μειωμένες αποδοχές. Ο Σέρβος μέσος θα παραμείνει κάτοικος Λεμεσού για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Συμφωνία προέκυψε και με τον Αντρέα Αβραάμ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση και συνεχίζει στους «γαλαζοκίτρινους».

Την ίδια ώρα, συνεχίζει να παραμένει στον αέρα η παραμονή των Γκοντάλ και Νιλς Τεσέιρα. Αμφότεροι διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο το μέλλον τους στην ομάδα είναι αβέβαιο. H διοίκηση της ΑΕΛ πρότεινε στους δυο ποδοσφαιριστές αναπροσαρμογή στα συμβόλαια τους, έτσι ώστε να είναι εφικτή η παραμονή τους στην ομάδα της Λεμεσού.

Από την απάντηση που θα δώσουν οι δυο ποδοσφαιριστές θα εξαρτηθεί εάν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα της Λεμεσού, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες. Το θέμα με τους Γκοντάλ και Νιλς αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Δεν τον έδεσαν τυχαία

ΑΕΛ: Δεν τον έδεσαν τυχαία

Υπέγραψε για 3 χρόνια ο Νταβόρ και στη Λεμεσό ξέρουν καλά πως η κίνηση αυτή ίσως φέρει και καρπούς όχι μόνο στο αγωνιστικό ...
 |  ΑΕΛ
X