ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής

24sports team

info@24sports.com.cy

Ολοένα στα πιο βαθιά μπαίνει ο προγραμματισμός των ομάδων και τα ανοιχτά κεφάλαια είναι πολλά. Ένα τέτοιο είναι και η περίπτωση Μαΐντεβατς με την ΑΕΛ να θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και για τη νέα σεζόν.

Ο Σέρβος είχε περάσει το κατώφλι του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ τον Γενάρη και ήταν ένα υποσχόμενο πρότζεκτ. Σε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σκόραρε τρεις φορές δείχνοντας πως την επαφή με τα δίχτυα την έχει. Ο δανεισμός του ήταν σε ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «Λέοντες» πάντως να πείθονται και να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας έγιναν όλες οι διεργασίες για να συνεχιστεί η συνεργασία του Μαΐντεβατς και μάλιστα θα υπάρξει μια μικρή αύξηση στις απολαβές του καθώς στην ΑΕΛ θεωρούν πως οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής.

Όπως όλα δείχνουν και με τον Χουράδο να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας ο Μαΐντεβατς αναμένεται να έχει πολύ πιο ουσιαστικό ρόλο στην ΑΕΛ με τη νέα περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X