ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Πρόταση «κουρέματος» Σόφο

Όποιος δεν συμφωνεί η πόρτα εξόδου είναι ανοικτή

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για την ΑΕΛ, μιας και ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Σοφοκλέους έχει βάλει μπροστά τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Ο σκοπός των συναντήσεων θα είναι η συζήτηση για το συμβόλαιο που διατηρούν και πιθανή μείωση.

Ήδη παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι Ρούμπεν Χουράδο και Αγκάν Αντάμοβιτς, ενώ την πόρτα εξόδου δεν αποκλείεται να δουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η πρόταση μείωσης του Big Sofo θα κυμανθεί στο 20-30%, ενώ για μεμονωμένες περιπτώσεις το ποσοστό αυτό θα μεγαλώσει.

Σαφώς η συζήτηση αυτή δεν είναι κάτι απλό όμως πρέπει είναι επιβεβλημένη. Από εκεί και πέρα όποιος ποδοσφαιριστής δεν συμφωνήσει είναι ελεύθερος να αποχωρήσει απ’ την ομάδα.

Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και αυτό θα φανεί στις διαβουλεύσεις. Αυτή τη στιγμή η περίπτωση Αντάμοβιτς είναι στο 50-50 ενώ δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Νιλς Τεϊσέιρα και Μπόρις Γκοντάλ. Αντίθετα για τους Κύπριους φαίνεται πως το φως στο τούνελ είναι πιο κοντά απ’ ότι σε άλλες περιπτώσεις.

Γενικότερα όμως ο Big Sofo είναι αποφασισμένος να διατηρήσει το πλάνο του, και όποιος δεν αποδέχεται την πρόταση του, η πόρτα εξόδου θα είναι ανοιχτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X