ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ενημερώνει ο Μαέ... για τις προτάσεις

Κάνει παιχνίδι ο μάνατζερ του, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει για την ώρα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Δουλειά για τη νέα περίοδο έχουν αρχίσει στην ΑΕΛ, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα της Λεμεσού είναι ο Ράιαν Μάε. Οι εξελίξεις γύρω από τον Βέλγο, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τον προγραμματισμό, διότι θα πρέπει να ξέρουν σύντομα εάν μένει ή φεύγει.

Πάντως, παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα καμία επίσημη πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία της ΑΕΛ για τον 23χρονο φορ. (Δες ΕΔΩ)

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μάε έχει ενημερώσει την ομάδα της Λεμεσού ότι σύντομα θα έρθει πρόταση, η οποία θα είναι ικανοποιητική για την ΑΕΛ.

Φαίνεται, ότι ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού έχει επαφές με ενδιαφερόμενες ομάδες και όταν υπάρχει κατάληξη, τότε θα κοινοποιηθεί η πρόταση στους γαλαζοκίτρινους.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΛ κοστολογεί τον Μαέ γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ και μόνο εάν έρθει τέτοια πρόταση θα συναινέσει στην παραχώρηση του.

Οπόταν, αναμονή της επίσημης πρότασης που αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΑΕΛ, διότι εάν μπει χρήμα στο γαλαζοκίτρινο ταμείο, τότε η ομάδα θα μπορεί να κινηθεί καλύτερα στο μεταγραφικό παζάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση