ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Δύο συμφωνίες, μπορεί και περισσότερες

Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις ενώ υπάρχουν ήδη προφορικές συμφωνίες

Εύη Χριστοδούλου

Συνεχίζονται οι προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης στην ΑΕΛ. Κρις Κόλμαν και Παναγιώτης Γιάννου οι οποίοι είναι σε συνεχή επικοινωνία, έχουν ήδη εντοπίσει αρκετούς μεταγραφικούς στόχους από τη ξένη και κοινοτική αγορά, έχουν σταλεί προτάσεις, και υπάρχουν ήδη δύο προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Αυτό αποκάλυψε ο Νικόλας Λεβέντης, από πλευράς Λεμεσιανής ομάδας, και τόνισε πως όταν και εφόσον πέσουν οι επίσημες υπογραφές με τους ποδοσφαιριστές τότε θα ανακοινωθούν από πλευράς ΑΕΛ. Πάντως δεν αποκλείεται πέρα από τις δύο περιπτώσεις που αναφέρθηκαν επίσημα, να υπάρξουν ακόμη περισσότερες συμφωνίες μέσα στις επόμενες μέρες, αφού στάλθηκαν περισσότερες προτάσεις, σε μεταγραφικούς στόχους.

Με βάση τα δεδομένα στο ρόστερ, η ΑΕΛ θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις, και είναι ήδη γνωστό ότι θα γίνει διψήφιος αριθμός μεταγραφών. Κόουτς και τεχνικός διευθυντής εξετάζουν εξονυχιστικά τον κάθε υποψήφιο ποδοσφαιριστή ώστε να ταιριάζει στο πλάνο και να έχει τα στοιχεία που θέλουν. Στόχος τους είναι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές παικτών, ώστε να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες.

Από την πλευρά του ο κόσμος ανυπομονεί να δει τις κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν από την ξένη αγορά πέρα από τους τρεις Κύπριους που αποκτήθηκαν, αφού κακά τα ψέματα, οι παίκτες που θα έρθουν, θα καθορίσουν και την ποιότητα που θα έχει στο ρόστερ της η ΑΕΛ την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ