ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε επαφές με Τρισκόφσκι

Ζεστό ενδιαφέρον για τον έμπειρο φορ

Εύη Χριστοδούλου

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης από πλευράς ΑΕΛ. Κρις Κόλμαν και Παναγιώτης Γιάννου δουλεύουν αδιάκοπα για να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν. Έχουν ήδη αποκτηθεί Ζαχαρίου, Μάμας και Φιλιώτης, και πλέον το βάρος πέφτει σε παίκτες από την ξένη και κοινοτική αγορά από όπου θα γίνουν πολλές μεταγραφές.

Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει την ΑΕΛ είναι αυτή του Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Παναγιώτη Γιάννου και θα ήθελε να τον φέρει στη Λεμεσό για λογαριασμό των γαλαζοκιτρίνων. Είναι ένας παίκτης που είναι γνώστης του Κυπριακού ποδοσφαίρου και θεωρεί ότι έχει την ποιότητα να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα με την εμπειρία που διαθέτει.

Θεωρείται και αυτός επιλογή χαμηλού ρίσκου που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, και αυτά είναι στοιχεία που ψάχνει ο τεχνικός διευθυντής της Λεμεσιανής ομάδας στους ποδοσφαιριστές που θα φέρει.

Η ΑΕΛ είναι σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις όσο αφορά την περίπτωση του. Με την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει για τους γαλαζοκίτρινους, λογικά θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και οι μεταγραφές από την ξένη αγορά, ώστε να αρχίσει να παίρνει μια μορφή το ρόστερ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ