ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Θα το παλέψει για Σόνεμπεργκ

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή

Εύη Χριστοδούλου

Με σημερινές του δηλώσεις, ο Νικόλας Λεβέντης εκ μέρους της ΑΕΛ, επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις πληροφορίες του 24sports.com.cy για ενδιαφέρον της Λεμεσιανής ομάδας για τον Σβεν Σόνεμπεργκ.

Ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο ενδιαφέρει τους γαλαζοκίτρινους αλλά είναι και σε επαφές μαζί του για να διαφανεί κατά πόσο είναι πιθανό να… κατηφορίσει στο νησί μας και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ. Κρις Κόλμαν και Παναγιώτης Γιάννου, πιστεύουν ότι ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, ταιριάζει στο πλάνο που έχουν στο μυαλό τους, και ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στα μετόπισθεν ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή, όμως από πλευράς ΑΕΛ θα το παλέψουν μέχρι το τέλος για να… πείσουν τον Σόνεμπεργκ να πει το ναι και να ενταχθεί στην ομάδα. Θα γίνει η προσπάθεια για να πιάσει λιμάνι, λαμβάνοντας υπόψη πάντα τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα, αφού δεν θέλουν να ξεφύγουν στο οικονομικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με δύο ποδοσφαιριστές από τη ξένη/κοινοτική αγορά και όταν και εφόσον πέσουν και επίσημα οι υπογραφές τότε θα… αρχίσουν και τα φιρμάνια. Στην ΑΕΛ το γνωρίζουν ότι ο κόσμος αγωνιά για το πως θα διαμορφωθεί ο κατάλογος Α’ όμως συστήνουν υπομονή, αφού στόχος είναι να γίνουν σωστές επιλογές παικτών για να μην… υποφέρει αγωνιστικά η ομάδα, όπως έγινε τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ