ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

Ο Αντρέας Σοφοκλέους κάνει επαφές με πρώην παράγοντες και φίλους της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος τύπου, Αριάδνη Γενεθλίου

Το διοικητικό σκηνικό περιμένουν να ξεκαθαρίσει όλοι στην ΑΕΛ, με τον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους να αναλαμβάνει δράση και να έχει επικοινωνία με πρώην παράγοντες και φίλους της ομάδας για να βρεθεί μία λύση.

Υπάρχει ενδιαφέρον από νέα άτομα, τα οποία επέδειξαν ενδιαφέρον να στηρίξουν την ομάδα, με οποιοδήποτε τρόπο. Η προσπάθεια είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό σχήμα, που θα μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΛ στην επόμενη μέρα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ 95:

«Ο πρόεδρος έχει επικοινωνήσει ο ίδιος προσωπικά με κάποιους επιφανείς παράγοντες για να εμπλακούν στην διοίκηση και να μπορέσει να εφαρμόσει η ΑΕΛ ένα καινούριο μοντέλο διοίκησης. Υπάρχει μια ομάδα νέων επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν να δημιουργήσουν ένα φορέα και προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με κάποιους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Ελπίζουμε ότι θα προκύψει αποτέλεσμα και ήταν ο λόγος που δόθηκε παράταση στην Γενική Συνέλευση για να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο δυνατή ΑΕΛ από αυτή που έχουμε με ένα καινούριο μοντέλο, καινούριο αέρα και καινούριες ιδέες. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί ΑΕΛίστες και ξέρουμε την αγάπη που έχουν για την αγάπη τους».

Καταλήγοντας, τονίσει ότι νεότερα θα υπάρξουν στις 2 Αυγουστού και για αυτό άλλωστε μεταφέρθηκε η γενική συνέλευση: «Νεότερα όσο αφορά τις τελικές αποφάσεις αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα στις 2 Αυγούστου. Νωρίτερα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Όπως έχουμε δηλώσει και εξαρχής υπάρχει ανακοίνωση στο facebook με τα τηλέφωνα επικοινωνίας του τεχνικού μας διευθυντή και μπορεί ο κόσμος να απευθύνεται αν θέλει να στηρίξει την ομάδα. Υπάρχει και το εισιτήριο διαρκείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
Μαέ και Αβραάμ ήταν οι πρωταγωνιστές στις καλύτερες φάσεις του ματς

ΑΕΛ: Της κάνει

Κράτησε το μηδέν πίσω κι αυτό την ευνοεί στον επαναληπτικό έστω κι αν δεν νίκησε
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X