ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χέφελ: «Μπορούμε καλύτερα»

Ο σκόρερ της ΑΕΚ για τη νίκη επί της Πέτροκουμπ

Ο Έκτορ Χέφελ σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ αλλά δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του για το μέτριο της εμφάνισης, καθώς όπως είπε έπρεπε να παίξουν καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Δεν παίξαμε όπως αναμενόταν. Μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Ήταν υπερβολική ζέστη. Την άλλη εβδομάδα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Το 1-0 είναι νίκη, όποτε αν σκοράρουμε εκτός έδρας είναι πολύ καλό».

Για το αν φταίει η προετοιμασία: «Δεν νομίζω ότι είναι η προετοιμασία που ευθύνεται. Παίξαμε, τους αναλύσαμε ήταν όπως τους περιμέναμε. Δεν κάναμε την αναμενόμενη εμφάνιση αλλά δεν κάναμε και άσχημο παιχνίδι».

Για το γκολ του: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά στην τελική είναι ομαδική προσπάθεια. Εαν παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο μπορούμε να κερδίσουμε αρκετά φάουλ και να σκοράρουμε. Πρέπει να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Κάνουμε τα καλύτερα στην προπόνηση για να μπορούμε να σκοράρουμε».

Για τη θέση που έπαιξε: «Δεν είναι θέμα το που θα αγωνιστώ, αλλά να αγωνιστώ. Με χαροποιεί να παίζω και όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου να ανεπεξέλθω».

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει το δικαίωμα στη συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών να επαναδραστηριοποιηθούν
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
X