ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κρόιφ: «Στην ΑΕΚ με πίστεψαν και τους έχω στην καρδιά μου»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο πέρασμά του από το νησί μας

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr παραχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του από το νησί μας πριν από μερικά χρόνια.

Αναλυτικά, το απόσπασμα:

Στο παρελθόν εργαστήκατε ως αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ Λάρνακας. Τι συναισθήματα σάς άφησε εκείνο το πέρασμα;

«Όταν σκέφτομαι την Κύπρο, πάντα χαμογελάω. Κι αυτό γιατί είναι ένας τόπος, στον οποίον ένιωσα χαρούμενος. Αφού σταμάτησα το ποδόσφαιρο, δεν είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου αν ήθελα να γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Η ΑΕΚ Λάρνακας μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω ως τεχνικός διευθυντής. Ήμουν από τους πρώτους τεχνικούς διευθυντές στην Κύπρο. Στην αρχή δεν ήξερα καλά το αντικείμενο, αλλά μου έδωσαν ελευθερία και με πίστεψαν για να κάνω κάποια πράγματα. Για παράδειγμα πήγα στην ομάδα τέσσερις Ισπανούς και τέσσερις Ολλανδούς παίκτες. Είχαμε ένα μείγμα από διαφορετικές ποδοσφαιρικές κουλτούρες.

Στην ΑΕΚ ήμουν δύο χρόνια, είχαμε την ευκαιρία να κατάφερουμε κάτι ιστορικό, όπως το να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Πάντα έχω ωραίες αναμνήσεις από την Κύπρο. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία, η πρώτη μου περιπέτεια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Εκεί άρχισα να μαθαίνω πράγματα και να εξελίσσομαι ως τεχνικός διευθυντής. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια, ήμουν χαρούμενος, η ομάδα πήγαινε καλά. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον κόσμο, την ομάδα, τους οπαδούς. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και πάντα τους έχω στην καρδιά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση