ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταλά: «Μεγάλη απογοήτευση το αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξέραμε τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού. Αυτό που μας έλειψε στο επιθετικό κομμάτι ήταν να είμαστε πιο δημιουργικοί. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε στα πόδια μας. Σίγουρα είναι μεγάλη απογοήτευση αυτό το αποτέλεσμα όμως πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά»

Για τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης: «Το να ισοφαρίζεσαι δυο φορές σίγουρα υπήρξαν λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι ένας καλός για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να βάλουμε οι ίδιοι πίεση στους εαυτούς για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε στη συνέχεια. Κάναμε κάποια καλά πράγματα αλλά και ο αντίπαλος έκανε κάποια καλά πράγματα, ακόμη περισσότερα από εμάς. Ξέραμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος η ΠΑΕΕΚ όμως εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και σίγουρα είναι αυτό που θα κάνουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Έδειξαν πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Τους θέλουμε να είναι κοντά μας γιατί θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση