ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Το λάθος ήταν πως δεν έμεινε με εννέα το ΑΠΟΕΛ»

Η θέση της ΑΕΚ για την διαιτησία με ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, την διαιτησία, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ: «Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν βρήκαμε τους τρόπους να πάρουμε τη νίκη, αν και είχαμε όλες τις προϋποθέσεις με το αριθμητικό πλεονέκτημα. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη επιθετική προσπάθεια του αντιπάλου. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Ήταν ένα παιχνίδι που δυσκολευτήκαμε πολύ να πετύχουμε γκολ, αλλά η παντελής έλλειψη συγκέντρωσης κοστίζει και γι' αυτό έχει δίκαιο ο προπονητής μας στις δηλώσεις του. Οι λεπτομέρειες είναι εναντίον μας. Αδικούμε την προσπάθεια μας και οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο για την διόρθωση».

Για την δήλωση Σωφρόνη: «Αναφέρεται σε πράγματα που οφείλει να δει ο ίδιος στα αποδυτήρια. Αναφέρεται στο κομμάτι της νοοτροπίας που μας στοιχίζει. Θα το παλέψουμε όλοι όμως. Μας λυπεί ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα».

Για Δόξα: «Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα στο παιχνίδι που έρχεται. Έρχεται άμεσα και πρέπει να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση, για να μη χαθεί άλλο έδαφος».

Για αγωνιστικό: «Ελπίζουμε να μας βοηθήσει με Δόξα ο Λαφράνς. Επανέρχονται οι Χάουγκεν και Σούτερντεν, όπως και ο Σπιρόφσκι. Έκτός θα είναι ο Ναράνχο με κάρτες. Θα αποφασίσουμε για Τρουγιόλς, ίσως και σήμερα».

Για μεταγραφικά: «Θα αποφασίσουμε μέχρι αύριο για τον παίκτη που θα φύγει, για να εγγραφεί ο Λαφράνς. Είμαστε σε αναμονή για την τέταρτη προσθήκη. Δεν έχουμε κάτι επίσημο για Τόνιο από άλλη ομάδα»

Για την διαιτησία: «Πρώτα από όλα, το είπα και χθες. Δεν έχουμε κάτι να διαχωρίσουμε με τον ΑΠΟΕΛ. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Είδαμε πολλές φορές την επανάληψη της φάσης και δεν είδαμε χέρι. Δεν γίνεται να αναφέρεις πως ο ΑΠΟΕΛ δικαιούταν πέναλτι. Είναι φάση, στην οποία δεν μπορείς να αναφέρεις ξεκάθαρα πως ήταν πέναλτι. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Το λάθος ήταν στην δεύτερη κίτρινη του Αποστολάκη, γι' αυτό και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ τον έκανε αλλαγή. Ακούσατε και από μένα πως η ΕΝΠ είχε εξόφθαλμο παιχνίδι προχθές. Θεωρούμε πως αδικούμαστε από την διαιτησία. Με την ΑΕΛ είχαμε και ξεκάθαρο πέναλτι με τον Φλοριάν. Το VAR είναι χρήσιμο εργαλείο που βοηθά στον περιορισμό των λαθών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση