ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Θα καθιερωθούν οι συναντήσεις»

Ικανοποιημένοι από τη συνάντηση με τον κόσμο

Για τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την καθημερινότητα στην ΑΕΚ μέσα στα όσα γίνονται: «Έχουν δοθεί εντολές για προληπτικά μέτρα σε ποδοσφαιριστές και προπονητές. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πλέον το ποδοσφαιρικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα για όλους, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας με τα υφιστάμενα δεδομένα. Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο στόχος δεν αλλάζει. Θέλουμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε σε μια νέα πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος κοιτάζει τι γίνεται παγκοσμίως».

Για τις προπονήσεις των ομάδων των ακαδημιών: «Κάθε μέρα προκύπτουν εξελίξεις. Μοναδική εξαίρεση είναι οι ομάδες Κ-19, θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν προπονήσεις για τα υπόλοιπα τμήματα. Χθες είχαμε παιχνίδι στο μπάσκετ και στο φούτσαλ, ενημερωθήκαμε ότι θα γίνουν τα παιχνίδια κεκλεισμένων και ότι μετά αναστέλλεται η δράση. Από ώρα σε ώρα προκύπτουν διαφορετικές εξελίξεις».

Για τα αγωνιστικά: «Ο προφανής στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Έχουμε τις απουσίες των Τέτε και Ιωάννου, καθώς και του Σάστρε. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του Πλάνας, περιμένουμε να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για την μη παρουσία του Καραπατάκη στη συνάντηση με τον κόσμο: «Δεν παρευρέθηκε ο πρόεδρος αλλά ήταν σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους που ήταν παρών. Η συνάντηση κύλησε με εποικοδομητικό τρόπο. Αφουγκραζόμασταν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του κόσμου. Πάντα ο πρόεδρος προσπαθεί μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ το καλό της ΑΕΚ. Αν υπάρχουν σκέψεις ή προβληματισμοί είναι κάτι που αφορά τον ίδιο».

Για το αν θα γίνουν νέες συναντήσεις: «Αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε. Το πόσο συχνά θα δείξει. Μας άρεσε και θα το επαναλάβουμε».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X