ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Αμοιβαίος ο σεβασμός... δεν χρειαζόταν διάλογος με την κερκίδα»

Η θέση της ΑΕΚ για το περιστατικό με τον Κέρκεζ

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΛ, την συνέχεια και το περιστατικό με τον Κέρκεζ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου:

«Χάσαμε κατά το ήμισυ τους στόχους μας. Πρώτα από όλα, το κάναμε και χθες, αλλά να το επαναλάβουμε ξανά. Να συγχαίρουμε τον αντίπαλο, που ήρθε και μας κέρδισε στο γήπεδο μας και πήρε την πρόκριση. Εμείς, χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και στο παιχνίδι με τον Εθνικό που ακολουθεί, το οποίο είναι μονής επιλογής για εμάς. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Περιμένουμε να δούμε για τον Φλοριάν, ο οποίος ταλαιπωρείται με το γνωστό του πρόβλημα και θα δούμε εάν κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο. Και για τον Νάντο, που αποκόμισε ένα πρόβλημα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αλλά ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε τις επόμενες 1-2 μέρες»

Εάν έχει αλλάξει το μοντέλο λειτουργείας της ΑΕΚ: «Δεν είναι θέμα μοντέλου. Το είπαμε και προχθές. Εδώ και δυο μέρες, άρχοντας για όλα στην ομάδας μας, είναι πλέον ο Σωφρόνης Αυγουστή».

Για το ντεμπούτο του: «Ουδείς προπονητής, δεν έχει το μαγικό ραβδάκι για να μετατρέψει μία εικόνα. Δεν είχαμε καθόλου χρόνο και μην ξεχνάμε ποιον είχαμε αντίπαλο. Μία ομάδα που έχει χαράξει την δική της πορεία, με τον ίδιο προπονητή εδώ και καιρό. Όσον αφορά τον παιχνίδι, μέχρι το 55’ ήταν ισορροπημένο και αν πετυχαίναμε πρώτοι το γκολ, τότε τα πράγματα μπορούσε να ήταν διαφορετικά»

Για το περιστατικό με τον Κέρκεζ: «Πρώτα από όλα, ποτέ δεν αποφύγαμε να τοποθετηθούμε. Για να βάζουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Καταδικάζουμε ανεπιφύλαχτα τις οποίες βρισιές στον προπονητή της ΑΕΛ. Αυτά δεν έχουν θέση, ούτε στον ΑΕΚ Αρένα, ούτε σε κανένα άλλο γήπεδο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπήρχε οτιδήποτε για την θρησκεία του Ντούσαν Κέρκεζ. Δεν λέχθηκε κάτι τέτοιο και ξέρετε εάν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα τρέχαμε πρώτοι εμείς για να το σταματήσουμε» είπε και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Άκουσα μετά που πήγα σπίτι τις δηλώσεις Κέρκεζ και ανέφερε ότι σέβεται τον πρόεδρο και την ομάδα μας. Να του πω ότι είναι αμοιβαίος ο σεβασμός και το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Όμως, θα έπρεπε να αποφύγει τον οποιοδήποτε διάλογο με την κερκίδα. Να επαναλάβω, ότι καταδικάζουμε τις οποιεσδήποτε βρισιές προς τον πάγκο της ΑΕΛ. Με πιο λίγο κόσμο στο γήπεδο, ακούστηκαν πολλά και από το πέταλο, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό, αλλά το σημειώνω».

Για το αν θα πάρουν μέτρα: «Είμαστε από τις ομάδες που ξέρουμε να παίρνουμε μέτρα και να αντιμετωπίζουμε το οτιδήποτε περιστατικό. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το περιστατικό, πρώτος ο πρόεδρος και άλλα μέλη του ΔΣ έτρεξαν εκεί και αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ