Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πάφο απόψε (13/09, 19:00) στην "ΑΕΚ Αρένα" και έχει ως μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Σε σχέση με το προήγουμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα ο Ρούμπεν Σεγιές προχώρησε σε ρρεις αλλαγές σε σχέση. Πιο αναλυτικά οι Παλεάρι, Βαν Ντερ Χορν και Τρίκα πήραν τις θέσεις των Μπάγιτς, Παρασκευά και Σαμπορίτ.
Η απουσία του Μπάγιτς οφείλεται σε τραυματισμό και ως εκ τούτου είναι εκτός αποστολής.
Ο Παλεάρι που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ομάδα της Λάρνακας είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μιλίτσεβιτς και Φαν ντε Χορνστο στο κέντρο της άμυνας. Μιραμόν και Πηλέας στα άκρα.
Στη μεσαία γραμμή Πάνκοφ, Λέντες και Ρέπας,
Πιο μπροστά ο Τρίκα στην κορυφή με τους Λαγιούνι και Ιβάνοβιτς στα άκρα.
Δείτε τις επιλογές του Ρουμπέν Σέγιες:
Η ενδεκάδα του Ρούμπεν Σεγιές: Παλεάρι, Μιραμόν, Μιλίτσεβιτς, Φαν ντε Χορν, Πηλέας, Πάνκοφ, Λέντες, Ρέπας, Λαγιούνι, Ιβάνοβιτς, Τρίκα.
Στον πάγκο: Παρασκευάς, Δημητρίου, Ιωάννου, Ολιβάν, Τσακόν, Εκπολό, Κόλερ, Κυριάκου, Μράμπτι, Ναούμ, Αντερέγκεν, Άδωνη.




























