ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σοφρώνης: «Έχουμε κάποιες απουσίες»

Μίλησε ενόψει Εθνικού

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σοφρώνης Αυγουστή, μίλησε στη κάμερα της ομάδας του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Όσα δήλωσε:

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει δυναμική στην έδρα του. Έχουμε κάποιες απουσίες. Τον Χέιτλι από κάρτες, τον Νάντο και τον Πλάνας αλλά και ένα ακόμη από κορωνοϊό. Ξέρουμε ότι όσοι ταξιδέψουμε στο Δασάκι ο στόχος είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που τους θέλουμε τόσο πολύ, για ψυχολογικούς λόγους. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει αλλάξει τρεις προπονητές και ο καθένας έχει βάλει τη δική του φιλοσοφία. Με τα αποτελέσματα πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιεί τις χιλιάδες των οπαδών και να παίρνει αποτελέσματα".

"Με γνωρίζετε πολύ καλά. Η πίεση ψηλά μου αρέσει. Έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της η ομάδα και πρέπει να δούμε τις δυνάμεις που θα έχουμε για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι. Αν χρειαστεί να πιέσουμε ψηλά θα το κάνουμε".

Για μεταγραφές: "Ποτέ δεν σταματά η δουλειά του προπονητή. Να βλέπει ποδοσφαιριστές και να είναι έτοιμος. Να ξέρει τι θέλει η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να έρθουν στην ομάδα πρέπει να έρθουν το συντομότερο και όχι απλά για να έρθουν. Ένα στοιχείο που θέλω και μου αρέσει οι ποδοσφαιριστές που θα έρχονται να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που έχουμε για αν υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση