ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Θέλει να ανανεώσει ο Μόισοφ

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ βρίσκεται στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ο στόχος της ομάδας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Στο πλαίσιο αυτό ο Ντάνιελ Μόισοφ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ, και μάλιστα πέραν απ’ το ντέρμπι μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε το δικό μας πλάνο και ακολουθώντας το δικό μας σχέδιο και το πλάνο του προπονητή μπορούμε τη νίκη. Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλή ομάδα, προερχόμαστε από δυο ήττες αλλά το αφήνουμε πίσω και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως την Ανόρθωση είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στην Λάρνακα με τους τρεις πόντους».

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν κερδίζει εύκολα: «Μετά το Γιουρόπα είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν ήταν 1-2 ποδοσφαιριστές, ήταν σημαντικοί παίκτες. Δεν είχαμε τύχη. Πολλοί και σημαντικοί παίκτες τραυματίστηκαν και αυτό είναι το πρόβλημα μας και δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Τώρα επέστρεψαν σιγά-σιγά όλοι. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα δείτε την ΑΕΚ που πρέπει και που θέλει ο κόσμος».

Για το γεγονός πως έμεινε και ο ίδιος εκτός: «Δεν ήμουν μόνο εγώ έξω, αλλά ο Ακοράν, ο Φλοριάν. Με τις επιστροφές με όλους τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως προηγουμένως, να είμαστε κοντά στην κορυφή. Σιγά-σιγά παιχνίδι με παιχνίδι και να το δείξουμε στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δείξουμε πόσο το θέλουμε».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάιο και έχουμε ανθρώπους υπεύθυνους γι’ αυτό Ελπίζω να παραμείνω και να συνεχίσω εδώ. Θέλω να μείνω εδώ και αυτό εύχομαι. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Εύχομαι σύντομα να υπογράψω και να ανανεώσω γιατί είμαι χαρούμενος εδώ και εγώ και η οικογένεια μου».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X