ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Ταιριάζει γάντι

Ίδια φιλοσοφία, ίδια κουλτούρα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ήταν λογικό ότι από την μέρα που έφυγε από τον Απόλλωνα, ότι δεν θα έμενε αρκετό καιρό χωρίς δουλειά, γιατί το επιτεύγματα του Σωφρόνη Αυγουστή στην ομάδα της Λεμεσού έχουν μείνει στην ιστορία των «κυανόλευκων».

Επί εποχές του ο Απόλλωνας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κάνοντας ακόμα και τους αντιπάλους να υποκλιθούν με το τρόπο που έπαιζε. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα, παρόλο που το άξιζε, ωστόσο πέτυχε σπουδαία πράγματα με την ομάδα της Λεμεσού, σε Κύπρο και Ευρώπη.

Κατέκτησε ένα κύπελλο και δύο Super Cup. Ενώ, ο Απόλλωνας με τον Σωφρόνη στον πάγκο πανηγύρισε δύο προκρίσεις σε ομίλους του UEFA Europa League.

Οπόταν, λόγω αυτών των επιτυχιών και του ελκυστικού ποδοσφαίρου που έπαιζε ο Απόλλωνας, ήταν λογικό να κτυπήσει άμεσα το τηλέφωνο του, για να το καλέσουν για δουλειά.

Ο ίδιος θα αξιολογούσε τα δεδομένα και δεν θα έκανε βιαστικές κινήσεις. Ωστόσο, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που ταιριάζει στην φιλοσοφία του Σωφρόνη. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να πήρε Ισπανική φιλοσοφία η ομάδα της Λάρνακας, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό ήταν το καλό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, εδώ και ένα με ενάμιση χρόνο, η ΑΕΚ ψάχνει να βρει την ταυτότητα της και ο Σωφρόνης μοιάζει ιδανικός για να την οδηγήσει ξανά στον σωστό δρόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ