ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Νικητής ο Ιδιακέθ στο έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα

Λίγους μήνες μετά την επιστροφή στην Κύπρο ο τεχνικός της ΑΕΚ απέσπασε την ψήφο των συναδέλφων του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ αναδείχθηκε winmasters Προπονητής του Μήνα για το Φεβρουάριο, στην σχετική ψηφοφορία που οργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών κάθε μήνα. Λίγες βδομάδες μετά την επιστροφή του στην Κύπρο ο Βάσκος τεχνικός απέσπασε την ψήφο των συναδέλφων του, αφήνοντας πίσω του Σάββα Πουρσαϊτίδη και Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Ιδιακέθ ανέλαβε για δεύτερη φορά την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο κάνοντας ντεμπούτο στις 21 του μήνα. Το Φεβρουάριο οι Λαρνακείς έδωσαν πέντε αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (η μία στο Κύπελλο Coca – Cola με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ), βάζοντας τέρμα σε ένα αρνητικό σερί που έτρεχαν με τον προηγούμενο προπονητή. Ο 47χρονος προπονητής μετράει μόλις μια ήττα σε δώδεκα αγώνες, στη δεύτερή του θητεία στον πάγκο της ΑΕΚ.

Τον τίτλο του winmasters Προπονητή της Χρονιάς θα αποσπάσει ο προπονητής που θα κερδίσει το έπαθλο τους περισσότερους μήνες. Έως τώρα προηγείται ο Κέρκεζ με δύο πρωτιές. Από μια φορά κέρδισαν ο έπαθλο οι Πουρσαίτίδης, Τραμετσάνι, Σακκάς και Ιδιάκεθ.

Κάθε μήνα οι δώδεκα προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν τρεις συνάδελφους τους που θεωρούν ότι αξίζουν έπαινο.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον καλύτερο προπονητή για κάθε μήνα της ποδοσφαιρικής σεζόν, σε μια επιλογή που στηρίζεται στις ψήφους των ίδιων των προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X