ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: «Νικητές» εδώ και τώρα!

Θέλει να λύσει τα θέματα νοοτροπίας ο Σωφρόνης

24sports team

info@24sports.com.cy

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Χάσαμε δυο βαθμούς. Μόνοι μας δώσαμε δικαιώματα, κανένας άλλος. Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια».

Η πιο πάνω δήλωση του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ συζητιέται ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Κυρίως, για την στιγμή που επέλεξε να το κάνει ο Κύπριος τεχνικός.

Η ομάδα της Λάρνακας συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, τα οποία την απομάκρυναν αισθητά από την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Κόντρα σε Ομόνοια, ΑΕΛ, ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ δέχθηκε «φθηνά» γκολ στην πρώτη επικίνδυνη προσπάθεια του εκάστοτε αντιπάλου. Το πλέον άσχημο είναι ότι δεν κατάφερε να αντιδράσει, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο πως ο Σωφρόνης Αυγουστή βρήκε έτοιμο το ρόστερ από τους προκατόχους του. Σιγά σιγά, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα, με κυριότερο αυτό της νοοτροπίας που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Κοινώς, θέλει ποδοσφαιριστές με εμποτισμένη τη νοοτροπία του νικητή. Ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο...

Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν για να το καταφέρει όσο περισσότερο μπορεί, όμως το επόμενο καλοκαίρι θα είναι καθοριστικό ως προς αυτήν την επιδίωξη, αν θέλετε να το πάμε και πιο μακριά. Οι επιλογές του θα καταδείξουν και που οδεύει η συνέχεια για την ΑΕΚ...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση