ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Να μην καταντήσει κομπάρσος

Δικαίως ξέσπασε ο Σωφρόνης

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η ΑΕΚ έχασε σήμερα με κατεβασμένα χέρια από την ΑΕΛ με 3-0 στο Τσίρειο στάδιο και μετά το τέλος της αναμέτρησης δικαίως ξέσπασε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δεν ήταν μόνο η κόκκινη κάρτα που κόστισε για να έρθει αυτή η ήττα αλλά γενικότερα η νοοτροπία και η διάθεση που δεν είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανένα να αγωνίζεται χωρίς στόχους, και αυτό είναι το τίμημα της ΑΕΚ για το γεγονός πως φέτος παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, όμως σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται να μετατραπεί σε κομπάρσος. 

Είναι γι’ αυτό που ξέσπασε στο φινάλε ο Σωφρόνης και τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για να αναλύσαν κάποια δεδομένα. Είναι γι' αυτό που και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει παράπονα απ' τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Υπάρχουν παίκτες που όντως φαίνεται να μην μπορούν ή και να μην θέλουν. Η ενέργεια του Τρουγιόλς ήταν αδικαιολόγητη, όμως δεν ήταν ο μόνος που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Απ’ την άλλη είναι ξεκάθαρο πως ο Τσάβι Ρόκα θα έχει μπροστά του μπόλικη δουλειά του καλοκαίρι, όμως αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει αργότερα. Για την ώρα η ουσία είναι να μην γίνει η ομάδα κομπάρσος μέχρι το τέλος της σεζόν και να πρόκειται απλός για μια αγγαρεία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμάν διπλάρα μες τη Σκάλα!

Αμάν διπλάρα μες τη Σκάλα!

Οι της ΑΕΛ νίκησαν την ΑΕΚ με γκολ του Ντανίλο, είναι πρώτοι… και περιμένουν το ματς της Ομόνοιας
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΕΚ