ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Η διαφοροποίηση των δεδομένων στη γραμμή κρούσης

Η αποχώρηση των Ακίνο και Σουάρες καθιστά υποχρεωτική την ενίσχυση

Η παρουσία μονάδων όπως ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο Φλοριάν Τολεμές, ο Αποστόλης Γιάννου, ο Ακοράν Ρέγιες και ο Τέτε επιτρέπουν στον Ιμανόλ Ιδιακέθ να επιλέγει για τις θέσεις στην επίθεση, από μια φαρέτρα με ποιοτικές λύσεις. Παρόλ’ αυτά και βάση των όσων καταγράφηκαν στο φινάλε της σεζόν, οι δύο τελευταίοι έδειξαν επιρρεπείς σε τραυματισμούς και είναι αυτονόητο ότι ο Άντερ Μουρίγιο θα ενισχύσει και τη γραμμή κρούσης.

Άλλωστε αριθμητικά το κιτρινοπράσινο ρόστερ είχε δύο επιπλέον λύσεις με τη λήξη της σεζόν οι οποίες πήραν το αεροπλάνο για Κύπρο τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα τον Ντάνιελ Ακίνο και τον Τζέφρεν Σουάρες. Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήδη αποχαιρέτησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο έτερος Λατινοαμερικάνος θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μούρθια μιας και ο ισπανικός σύλλογος είναι ανένδοτος ως προς τη ρήτρα απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Το καλοκαίρι του 2016 και η παλιά γνώριμη

Στην εξίσωση υπάρχει και η περίπτωση του Ζιάν Λουκ Ασούμπρε ο οποίος παρά τα θετικά στοιχεία τα οποία ξεδίπλωσε στις πρώτες του εμφανίσεις, δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί και δόθηκε δανεικός στη Λαμία. Μάλιστα ο ελληνικός σύλλογος φαίνεται να ενδιαφέρει να αποκτήσει τα δικαιώματα του βραχύσωμου ακραίου επιθετιού και η παράμετρος αυτή θα ληφθεί υπόψη ποικιλοτρόπως κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X