ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΟΚ: Τα οικονομικά δεδομένα για Καγκάβα

Ο ρόλος του Γιώργου Σαββίδη

Ο καλοκαιρινός πόθος του ΠΑΟΚ, Σίντζι Καγκάβα έρχεται στην Τούμπα. Ο 31χρονος φημισμένος Ιάπωνας μέσος βρήκε αυτή την φορά (με άκρως θετική γνώμη της οικογένειας Σαββίδη και ειδικά του Γιώργου) την χρυσή τομή με τον Δικέφαλο και για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αύριο αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη για να κάνει τις τελικές συζητήσεις, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα τον ενεργοποιήσει και πάλι μετά τις αρχές Οκτωβρίου όταν και έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα.

O πολύπειρος μέσος θα πάρει πολύ λιγότερα από το ένα εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε στην προηγούμενη διαπραγμάτευσή του. Περίπου 250.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν και 500 με 600 χιλιάδες την νέα.

Τους τελευταίους μήνες έκανε ατομικές προπονήσεις (με την επίβλεψη γυμναστή) παραμένοντας στην Σαραγόσα και μάλιστα είχε μαζί του τον επίσης ελεύθερο, πλέον, συμπαίκτη του στην ισπανική ομάδα, Κολομβιανό αμυντικό μέσο, Ντάνιελ Τόρες.

Tο στοίχημα, τόσο για τον παίκτη όσο και για τον ΠΑΟΚ, είναι να πιάσει επίπεδα απόδοσης που να θυμίζουν τον καλό Καγκάβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση